Over ons

Ecclesia Assen is een gemeenschap van gelovigen die Jezus Christus willen volgen en Zijn liefde willen uitdragen naar de wereld om ons heen. We zijn een familie die samen groeit in geloof en liefde voor God en elkaar.

Ecclesia Assen is opgericht in 2023 door Anne en Christa Roskam, maar het verlangen hiervoor werd in 2019 al in onze harten gelegd. Na afloop van een prachtige aanbiddingsdienst van Stichting Presence en met de band InSalvation spraken en baden wij met Wim Hoddenbagh en kregen wij de profetische woorden mee: “God zal het vuur van de Heilige Geest door jullie heen weer terug willen brengen naar Assen.”
Lees meer

Visie en missie

Het goede nieuws van Jezus’ liefde en waarheid bekendmaken en daar naar handelen.

Lees meer

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de essentie van onze gemeente. We geloven in het fundament van de Bijbel en het belang van bekering, doop en de Heilige Geest. We leven als familie samen, zijn vrijgevig en willen rein en heilig leven. We willen eropuit gaan om discipelen te maken en geloven in genezing en bevrijding, dat God nog steeds wil geven. Ontdek onze volledige kernwaarden en hoe deze ons leven als gemeente vormgeven.
Lees meer

Activiteiten

We nemen je graag mee hoe een huisgemeente er uit kan zien en wat haar actviteiten zijn. Vanuit Ecclesia Assen moedigen wij de eigen activiteiten per huisgemeente aan.

Naast het voeden en toerusten van de huisgemeenten, zodat die actief zijn en blijven, zullen we ook grotere en openbare acticiteiten organiseren. 
Lees meer
De kracht van het samen doen en samen zijn

samen

Bij Ecclesia Assen geloven we dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Als gemeenschap van gelovigen willen we elkaar helpen om Jezus Christus te volgen en Zijn liefde uit te dragen naar de wereld om ons heen. We zijn een familie die samen groeit in geloof en liefde voor God en elkaar. Onze missie is om het goede nieuws van Jezus' liefde en waarheid te verkondigen en ernaar te handelen.

Wij horen daarom ook graag van je.
contact

nieuwsbrief

Blijf met ons verbonden

Ontvang het laatste nieuws over de ontwikkelingen en activiteiten van Ecclesia Assen.