Bestuur

Ecclesia Assen heeft naast de dagelijkse leiding ook een officieel bestuur. Zij zetten zich belangeloos in voor het vaststellen van het beleid, stellen de jaarbegroting en jaardoelen vast in overleg met de dagelijkse leiding en vergaderen regelmatig. Ze geven advies aan de dagelijkse leiding en bewaken de Visie, Missie, Kernwaarden en acticiteiten die Ecclesia Assen organiseert. Bovenal ondersteunen zij en bidden ze voor de dagelijkse leiding.
foto van Anne & Christa Roskam met hun gezin

oprichters

Anne en Christa Roskam

Wij zijn in 2003 getrouwd en zijn gezegend met drie kinderen, twee jongens en een meisje. Laura en Ben staan hier op de foto. Onze oudste zoon, Arjan, woont inmiddels al weer een aardige tijd op zichzelf. Eind 2004 kwamen we in Assen wonen.
Lees meer

voorzitter

Martijn Kuizenga

Martijn is onze voorzitter. Hij is getrouwd met Geertje en vader van Jesse en Lise. Martijn is in het dagelijkse leven bestuurder van Schouder aan Schouder, een christelijke zorgaanbieder die actief is in Groningen, Drenthe en Friesland

secretaris

Bartin Veenhuis

Dit is Bartin Veenhuis
Al 30 jaar een discipel van Jezus Christus in de maatschappij en tevens een fantastische Bijbelleraar. Bartin is getrouwd, zijn vrouw heet Anne en samen hebben zij 1 dochter en zijn ze opa en oma van 2 kleinkinderen. Bartin is secretaris bij Ecclesia Assen

penningmeester

Gerben Kompagnie

Gerben is onze penningmeester. Gerben is getrouwd met Kirsten en zijn gezegend met 3 kinderen, Joran, Sanne en Lise.
Gerbens verlangen om aan het Koninkrijk van God te bouwen in Assen begon na zijn bekering in 2017. Mannenavonden, diensten in de buitenlucht of bijvoorbeeld bij iemand langs gaan die genezing of bevrijding nodig heeft, Gerben stapt graag uit voor onze Koning.

nieuwsbrief

Blijf met ons verbonden

Ontvang het laatste nieuws over de ontwikkelingen en activiteiten van Ecclesia Assen.